Sport og jagt
 

Crossfit
Crossfit
Til dig der ønsker en anderledes og varieret styrke- og kredsløbstræning. Der er både plads til nybegyndere og let øvede, da der trænes på individuelt niveau. Holdtræning til dig som vil styrke og tone din krop med hård fysisk træning og sved på panden.
eSport2
eSport CS:GO
Kom og træn dine færdigheder i CS:Go og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.
eSport2
eSport for piger
Kom og prøv dine skills af i CS:GO eller League of Legends. På holdet her kan du få træning i begge spil, men du skal være pige for at gå på holdet. Er du med på at lave Danmarks sejeste pige-hold i eSport?

eSport
eSport Fortnite
Kom og træn dine færdigheder i Fortnite og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold ”Struer Seagulls”. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.
eSport
eSport Fortnite2
Kom og træn dine færdigheder i Fortnite og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold ”Struer Seagulls”. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.
eSport
eSport League of Legends
Kom og træn dine færdigheder i LoL og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.

esport turnering
eSport og LAN
E-Sport Ungdomsskolernes afsluttende turnering Der vil være turnering i: • CS:GO • League of Legend • FIFA (1 v 1) og • FORTNITE (2 v 2) Du kan deltage i FORTNITE + én turnering mere Oplys ønske om turnering(er) til din underviser! Medbring gerne egen computer! Du får frokost og aftensmad til arrangementet (Inkl i prisen) Kom og mød de modstandere du har spillet mod i denne sæson - og oplev, at de faktisk ér ok..! :-)
jagt
Jagt
Kurset sigter mod at give dig et godt kendskab til danske vildtarter og gøre dig fortrolig med vildtpleje, jagtlov, jagtformer, jagtetik og jagtvåben. Undervisningen er gratis. Hvis du vil have jagttegn, skal du forvente en udgift på 1000 kr.
IMG_0070
Skitur til Østrig
OBS! Du kan stadig tilmelde dig, men kommer på venteliste, da vi skal være sikker på, at der plads i bus og på hotel inden vi godkender din tilmelding. Vi arbejder håber naturligvis at få plads til alle, der tilmelder sig. Vi tager i uge 7 af sted på skitur til det fantastiske Neukirchen i Østrig, hvor du, uanset om du er begynder eller øvet, har mulighed for at blive udfordret og overskride grænser. Vi kører med bus til Østrig og står hele 5 dage på ski.


Senest opdateret 28.06.2018 14:19 af TRP