IT, foto og teknik
 

dj-camp-hero
DJ Camp
DJ Camp på Struer Ungdomsskole.
eSport2
eSport CS:GO
Kom og træn dine færdigheder i CS:Go og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.
eSport2
eSport for piger
Kom og prøv dine skills af i CS:GO eller League of Legends. På holdet her kan du få træning i begge spil, men du skal være pige for at gå på holdet. Er du med på at lave Danmarks sejeste pige-hold i eSport?

eSport
eSport Fortnite
Kom og træn dine færdigheder i Fortnite og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold ”Struer Seagulls”. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.
eSport
eSport Fortnite2
Kom og træn dine færdigheder i Fortnite og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold ”Struer Seagulls”. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.
eSport
eSport League of Legends
Kom og træn dine færdigheder i LoL og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen.

esport turnering
eSport og LAN
E-Sport Ungdomsskolernes afsluttende turnering Der vil være turnering i: • CS:GO • League of Legend • FIFA (1 v 1) og • FORTNITE (2 v 2) Du kan deltage i FORTNITE + én turnering mere Oplys ønske om turnering(er) til din underviser! Medbring gerne egen computer! Du får frokost og aftensmad til arrangementet (Inkl i prisen) Kom og mød de modstandere du har spillet mod i denne sæson - og oplev, at de faktisk ér ok..! :-)
foto
Foto
Foto er sagen! Kunne du tænke dig nogle flotte fotos af dig selv – måske sammen med gode venner - eller drømmer du om at blive model? Her kan du lære det hele
robotic (6)
Robotic
Her får du mulighed for at lege med elektronik og programmere din egen robot. Vi leger med robotterne og tester os frem til, hvordan vi får dem til at følge simple kommandoer.

rollespil
Rollespil - bord
I fantasispillet Dungeons & Dragons, spiller du helten i en verden befolket med riddere, drager og troldmænd. En verden lidt som den du kender fra Ringenes Herre.


Senest opdateret 28.06.2018 14:23 af TRP