Weekend og rejser
 
dj-camp-hero
DJ Camp jan. 2020
Har du altid haft en drøm om at blive DJ? Nu kan du realisere din drøm om at blive DJ. Tag på DJ Camp i Lydens By og lær fra professionelle dj’s, hvordan du skal mixe, speake og scratche, for at få klubben eller festen til at peake. Det lærer du på DJ Camp? DJ Campen i Struer giver dig de redskaber du skal bruge for at komme godt i gang med en karriere som dj, uanset om du har lyst til at spille til store eller små fester. Lidt praktik: Der er forplejning hele weekenden. Du har mulighed for at sove her
jagt
Et døgn i naturen juni 2020
Tør du tage med i skoven i et helt DØGN? Turen bliver dels en fantastisk naturoplev- else, men også et døgn med masser af aktiviteter. Der er bl.a. træklatring, moun- tain bike, teamworkopgaver, madlavning og meget mere. Når det bliver mørkt er det på med pandelampen og ud og opleve den mørke skov – det bliver lidt uhyggeligt – men mest mega sjovt!
esport turnering
LAN party dec. 19
Kom med til Struer Energi Park, hvor Struer Seagulls er med til at arrangere årets fedeste eSportevent og LAN. Det bliver en weekend med fuld fart og masser af sjov med eSport. Så inviter alle dine venner med, og kom og deltag i turneringen! Tilmelding og info på Energi Park Struers hjemmeside.
Race Night
18 timers Race Night i Struer. Man medbringer selv Scalextric eller Carrea biler og skinner. Der vil i løbet af aften/natten være konkurrencer og tidskørsler. Pris 100 kr. pr. person (som dækker forplejning og en event t-shirt. Åben for alle i alderen 4. klasse og ældre. Dørene låses kl. 22.00. Husk at oplyse str. på t-shirt ved tilmelding.
IMG_0441
Skitur til Neukirchen, Østrig 2020
Vi tager i uge 7 afsted på skitur til det fantastiske Neukirchen i Østrig, hvor du, uanset om du er begynder eller øvet, har mulighed for at blive udfordret og overskride grænser. Vi kører med bus til Østrig og står hele 5 dage på ski. Herudover skal vi ud og prøve verdens længste kælkebakke på hele 14 km., i svømmehal og meget mere. ADVARSEL: At stå på ski er mega sjovt og stærke vanedannende. Prisen inkluderer ophold på hotel med morgenmad og aftensmad, liftkort, hjelm og skileje. Krav om brug af hjelm.


Senest opdateret 28.06.2018 14:27 af TRP