Hold

Her kan du se og tilmelde dig alle Ungdomsskolen hold og aktiviteter.
Vi glæder os til at møde dig!
 
Mandag

girls only
Girls only - Thyholm 19/20
”Kun for piger”, hvor vi foretager os en masse “tøseting” samtidig med seje udfordringer. Programmet kan f.eks. indeholde klatrevæg, boksetræning, yoga og meditation, make-up, hår- og hudpleje, kreative aktiviteter. - husk, det er for alle fra 7. klasse til 18 år.

innovation (2)
Iværksætteri 19/20
Har du en iværksætter gemt i maven? Kom og lær mere om, hvad der skal til og hvad du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil i gang med egen virksomhed. Hvor kommer den gode ide fra ? - Kampen om kunderne - Det handler også om penge - Forretning på internettet - Hvad venter du på ?

Ungedemokrati
Ungedemokrati 19/20
Hvordan kan man som ung få indflydelse på Ungelivet i Struer? På dette hold arbejdes der både med teori og praksis. Du får dels noget viden om hvordan en kommune fungerer, men du får også en mulighed for at blive en del af Ungdomsskolens ungeambassadører, og derved få ”hands on” erfaring med at skabe og gennemføre fede aktiviteter for unge i hele kommunen
 
Tirsdag

Benzin i blodet
Benzin i blodet 19/20
STRUER: Er du til fart – udstødningsrør og olie på fingrene? Jamen, så er dette hold lige noget for dig. Der vil i løbet af vinteren blive mulighed for, at du arbejder med dine egne ting, f.eks. bygger din egen gokart eller reparerer/istandsætter din knallert/scooter. Hvis du bygger din egen gokart, skal du selv betale for en del af materialerne.

Crossfit
Crossfit 19/20
Til dig der ønsker en anderledes og varieret styrke og kredsløbstræning. Der er både plads til nybegyndere og let øvede, da der trænes på individuelt niveau. Holdtræning til dig som vil styrke og tone din krop med hård fysisk træning og sved på panden. Træningen fokuserer på kredsløbs- og styrketræning. Kredsløbstræning med f.eks. korte sprint, sjippeøvelser, hop og romaskine. I modsætning til at træne i motionsmaskiner er styrkeøvelserne bygget op af helkropsøvelser.

cupcakes_AT_0009
Det søde liv 19/20
Så skal der laves desserter, bolsjer, fløde- boller, juleslik m.m. På dette hold kommer du selv til at lave det hele og kan selv være med til at bestemme smag og udform- ning. Du lærer også noget om hvordan en god dessert sammensættes og hvilke smagsnuancer, der passer godt sammen i en god gourmetdessert. Så er du kreativ og har en sød tand, så er det her helt sikkert holdet for dig.

eSport
eSport League of Legends 19/20
Kom og træn dine færdigheder i LoL og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eSports hold ”Struer Seagulls”. Vi er til- meldt turnering med 6 andre ungdoms- skoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen. Der vil blive oprettet ligaer efter niveau på 5 mands hold.

gokart1161
Gokart 2019
STRUER: Har du benzin i blodet og lyst til at prøve kræfter med Ungdomsskolens Gokarts? På vores bane i Struer har du mulighed for at køre om kap med andre unge fra kommunen. Du er med til at reparere/vedligeholde alle vores gokarts. Vi mødes på Køreteknisk Anlæg, Vestre Gimsingvej (rundkørslen til Holstebro, Ølby, Gimsing). NB! Det er en betingelse for deltagelse, at du medbringer en skriftlig tilladelse, som skal være underskrevet af dine forældre. Tilladelsen printer du ud via vores hjemmeside.

Matematips og tricks 19/20
Driller matematikken? Synes du, at det er svært at følge med i den daglige undervisning? Så kom og vær med på et anderledes og sjovt matematikhold. Vi ser på forskellige færdigheder og træner matematik med små opgaver og nytænkende oplæg. Her kan du få tips og tricks, som kan hjælpe med at gøre matematik lidt lettere.

musik_AT_0034
Musik og Samspil 19/20
Holdet har plads til både nybegyndere og øvede, og vi kommer til at arbejde med forskellige måder at forbedre sit sammen- spil på. Som en lille ekstra bonus, vil man gennem dette arbejde også blive bedre på sit eget instrument. Vi lægger ud med at arbejde med nogle sange, som underviseren medbringer, men ret tidligt i forløbet begynder vi at arbejde ud fra holdets egne ønsker og meget gerne arbejde med at skrive musik selv. Alle genrer er velkomne! Tag meget gerne dit eget instrument med, hvis du har et.

Raku1
Raku Ler 19/20
Raku er navnet på en japansk brændings- metode til lertøj. Du vil producere små huse, kakler, smykker og måske et stort fad med dit eget design eller andre ting, som vi bliver inspireret til. Mens du arbejder med dine produkter, vil du lære mere om alle processerne i denne spændende keramikform; du vil komme til at glasere, brænde ved ekstrem varme og reducere produkterne i savsmuld, før de skal vaskes, så du kan se det flotte resultat!

girlsonly
Tøsezonen 19/20
”Kun for piger”, hvor vi foretager os en masse “tøseting” samtidig med seje ud- fordringer. Programmet kan f.eks. indeholde klatrevæg, boksetræning, yoga og meditation, make-up, hår- og hudpleje, kreative aktiviteter, aktuelle emner og sundhed.
 
Onsdag

Benzin i blodet1
Benzin i blodet - Thyholm 19/20
Udstødningsrør og olie på fingrene? Jamen, så er dette hold lige noget for dig. Der vil i løbet af vinteren blive mulighed for, at du arbejder med dine egne ting, f.eks. bygger din egen gokart eller reparerer/istandsætter din knallert/scooter.

DJ Skole
DJ Skole 19/20
I DJ skolen kan du lære at spille fede rytmer. Hvordan sammensætter man en god playliste, hvad er bpm og hvordan kan forskellige typer musik bruges til forskellige arrangementer. Undervisningen omhandler både den tekniske og musiske del af DJ faget, og du får også mulighed for at komme ud og prøve dine DJ skills af til arrangementer.

glas
Glas 19/20
Du kan med meget enkle teknikker lave nogle fantastiske glasting, som fade, skåle, fantasifugle, masker, lysestager, halskæder, øreringe mm – alt mellem himmel og jord – kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan fremstille.

Masterchef_0109
Masterchef 19/20
Hvis du går med en drøm om at blive MasterChef og imponere venner, familie eller kæresten med en lækker middag, så er det her faget for dig! Der laves anderledes mad, sjov mad, stærk mad - tortillas, pizza – kun fantasien sætter grænser, når vi sammen går i køkkenet. Lær at aflure kokkefagets teknikker og tricks. Et sjovt og spændende fag for dig, der altid er sulten, kan lide at lave god mad eller som måske overvejer en uddannelse inden for kokke- og tjenerfaget. Vi har en af Struers dygtige kokke til

Privatøkonomi/flytte hjemmefra 19/20
Hvis tiden er kommet til at du overvejer at flytte hjemmefra, eller hvis du måske endda allerede er flyttet, vil du opdage, at der er mange nye ting at tage stilling til: bolig, økonomi, budgetter, forsikringer osv., ja mor og far er der ikke mere til at klare det for dig. På dette hold vil du møde andre unge i samme situation, og sammen med læreren skal I hjælpe hinanden med hverdagens mange udfordringer og faldgruber OBS: Kun for unge fra 10. klasse eller ungdomsuddannelse.

rollespil
Rollespil - bord 19/20
I fantasispillet Dungeons & Dragons, spiller du helten i en verden befolket med riddere, drager og troldmænd. En verden lidt som den du kender fra Ringenes Herre. Som spiller starter du med at skabe din egen person, og du vælger selv, om du vil være den modige kriger, den kloge troldmand eller den ædle elver. Et er sikkert – når din person er færdig, vil han mødes med de andre spilpersoner, og sammen vil de drage ud på eventyr i jagten på rigdom, hæder eller retfærdighed.
 
Torsdag

Benzin i blodet
Benzin i blodet 2 - 19/20
STRUER: Er du til fart – udstødningsrør og olie på fingrene? Jamen, så er dette hold lige noget for dig. Der vil i løbet af vinteren blive mulighed for, at du arbejder med dine egne ting, f.eks. bygger din egen gokart eller reparerer/istandsætter din knallert/scooter. Hvis du bygger din egen gokart, skal du selv betale for en del af materialerne.

Eksamenscoaching 2020
Er du én af de mange unge, der bliver så nervøs til prøverne, at tungen krøller sig sammen og ”den sorte klap” går ned? Så er holdet her lige noget for dig. Vi hjælper dig med at få styr på nerverne, så du er klar og rolig, når du skal ind til det grønne bord og præstere.

eSport2
eSport CS:GO 19/20
Kom og træn dine færdigheder i CS:Go og bliv en del af Struer Ungdomsskoles eS- ports hold ”Struer Seagulls”. Vi er tilmeldt turnering med 6 andre ungdomsskoler. Udover træning skal du forvente at skulle spille kamp en gang om ugen. Der vil blive oprettet ligaer efter niveau på 5 mands hold.

jagt
Jagtkursus 19/20
Jagtkursus sigter mod at give dig et godt kendskab til danske vildtarter og gøre dig fortrolig med vildtpleje, jagtlov, jagtformer, jagtetik og jagtvåben. Det er gratis at deltage i undervisningen. Hvis du vil have jagttegn, skal du forvente en udgift på ca. 1.000 kr., som dækker lære- bog, undervisningsmateriale, jagtprøve og udgift til skydebane.

robotic (6)
Robotic 19/20
Her får du mulighed for at lege med elektronik og programmere din egen robot. Faget vil tage udgangspunkt i basisprogrammering og styring af robotter. Vi leger med robotterne og tester os frem til, hvordan vi får dem til at følge simple kommandoer. I løbet af forløbet skal vi desuden bruge et par weekender på at lære at flyve med droner – bl.a. nogle vi på holdet selv bygger og programmerer.
 
Weekend

jagt
Et døgn i naturen juni 2020
Tør du tage med i skoven i et helt DØGN? Turen bliver dels en fantastisk naturoplev- else, men også et døgn med masser af aktiviteter. Der er bl.a. træklatring, moun- tain bike, teamworkopgaver, madlavning og meget mere. Når det bliver mørkt er det på med pandelampen og ud og opleve den mørke skov – det bliver lidt uhyggeligt – men mest mega sjovt!


Senest opdateret 10.07.2019 09:29 af APRSUP