Knallert venteliste

Knallertundervisningen består af 16 timers teori og 14 timers kørsel incl. prøver samt 8 timers færdselsrelateret førstehjælp.

  • Knallertkørekortet koster 500 kr. Beløbet skal du betale ved tilmeldingen - via mobilepay 25620075 eller kontant på kontoret.
  • Du skal møde op til de planlagte undervisningsdage, ellers kan du ikke blive indstillet til køreprøven.
  • Hvis du ikke består den teoretiske eller praktiske prøve, skal du op til ny prøve. Det koster 250 kr. at gå til en ny prøve.
  • Du skal medbringe et godkendt pasfoto.
  • Kørekortet sendes direkte til dig fra Borgerservice/politiet ca. 1-2 uger efter at du er fyldt 15 år/har bestået køreprøve. Du kan evt. afhente et midlertidig kørekort på Borgerservice, den dag du fylder 15 år.

Tilmelding/Framelding

Din tilmelding er først gyldig, når du har betalt.

Når du har betalt, vil du blive tilbudt plads i forhold til din alder og tilmeldingsdato

I følgende tilfælde vil du blive slettet fra listen, og du vil skulle tilmelde dig og betale igen:

  • Hvis du har bekræftet din deltagelse, men melder fra senere end 1 uge før hold-start
  • Hvis du udebliver fra undervisningen

Bemærk at knallertundervisningen som udgangspunkt ikke finder sted i vintermånederne grundet glat føre og tidlig mørke.

 

NB! Bor du i Struer Kommune, men er på efterskole i en anden kommune og skal du have knallertkørekort - så skal du være opmærksom på, at Struer Kommune ikke betaler for undervisning til knallertkurser i andre kommuner.

Vi arrangerer derfor kurser, hvor undervisningen afvikles over en weekend samt en uge i skolernes ferier. Her har du som efterskoleelev mulighed for at deltage og har fortrinsret på holdet. Du er naturligvis velkommen til at tilmelde dig selv om du ikke er på efterskole, så kommer du på holdet, hvis der er plads.


Tilmeld dig...

Betaling kan enten foregå via mobile pay til 2562 0075 (husk at angive navn) eller kontant på kontoret, Skolegade 5B.OBS. DU FÅR FØRST BEKRÆFTELSE PÅ BETALING NÅR VI HAR BEHANDLET DEN PÅ KONTORET. DER KAN GÅ OP TIL EN UGE