Skitur til Østrig

Er du klar til en skitur med fuld fart på?

Skitur til Østrig

Skitur Østrig 2018 (UGE 7)
Ungdomsskolens skitur 2017 går til Schladming, der ligger i Østrig! Turen foregår i vinterferien og varer 6 dage, hvoraf 4 dage er ski-dage. Der er plads til 50 unge på turen - der absolut er velegnet til både begyndere og øvede! Turen er en spændende mulighed for skisport i et snesikkert og naturskønt område uden alt for mange turister. Alle pister og skilifter ligger indenfor kort afstand fra hinanden - så man hele tiden kan møde nogle af de andre på holdet. På bjerget er der flere små spisesteder, hvor du kan købe mad til almindelige cafeteriapriser, dvs. omkring 50 kr. for f.eks pasta og kødsovs. Vi har dels vore egne dygtige og meget tålmodige ski- og snowboardlærere med samtidig med, at vi har et godt samarbejde med nogle af de faste og særdeles kompetente instruktørere. Alt sammen forudsætninger, der er med til at sikre, at alle kommer hjem med gode oplevelser i rygsækken.
 
DELTAGERBETALING
Ski 2018 koster 3.700. Beløbet dækker udgifterne til transport, ophold, morgenmad, 
aftensmad, skiskole, leje af støvler og ski (standard carving), liftkort og rejseforsikring. Mad på ud– og hjemrejse, samt frokost under opholdet, er ikke med i prisen.    
 
INDKVARTERING
Vi bor på hotel Muenchnerhof, der med sin fremragende beliggenhed tæt på pisten, gør det nemt at komme på ski fra morgenen. Indkvartering foregår på flersengsværelser og er med halvpesion. Vi har hotellet helt for os selv, så vi har gode muligheder for at lave noget sjovt og underholdende om aftenen.    
 
KALENDER>
Fredag den 9. februar: Afrejse.
Onsdag den 14. februar: Hjemkomst.  
Depositum på 1800 kr
Restbeløb på 1900 kr betales senest 1. februar.

Tilmeld dig

Error loading Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoForm.cshtml)