Har du brug for et boost?

Tag med på camp og bliv boostet i dansk, matematik, personligt og socialt!

Læringslokomotivet 

Struer Ungdomsskole er en del af et nationalt projekt, der har til formål at udrulle intensive læringsforløb – også kaldet turboforløb. De intensive læringsforløb skal kickstarte en udviklingsproces hos elever i 8. klasse og løfte dem fagligt, social og personligt så de på sigt kan blive erklæret uddannelsesparate til en ungdomsuddannelse og minimum opnå karakteren 02 i dansk og matematik. 

 

Projektet er forankret i Ungdomsskoleforeningen med støtte af Egmont Fonden, som arbejder for et godt liv for børn og unge. Du kan læse mere om projektet på Ungdomsskoleforeningens hjemmeside, hvor du også har mulighed for at finde yderligere information fra projektet.

 

 - Skal du i 8. klasse efter sommerferien?
 - Oplever du, at dansk kan være det rene volapyk, og at matematik er op ad     bakke?
 - Og vil du gerne tro mere på dig selv og dine egne evner?

Så tilbyder Struer Ungdomsskole en 4 ugers Camp uden overnatning perioden 4. – 29. september.

På Campen er der fokus på dig og din læring, og du får mulighed for at få et indblik i dig selv og dine mest effektive måder at lære på.

Du bliver udfordret med spændende aktiviteter, som kan give dig værktøjer til at blive bedre og hjælpe dig til at få øje på, hvad du faktisk er i stand til.

I de 4 uger får du et break fra folkeskolen, og du bliver en del af et fællesskab på 20 unge. Sammen kan I opleve en positiv udvikling både fagligt, personligt og socialt.

Campen foregår på Struer Ungdomsskole, Skolegade 5B, 7600 Struer

Lyder det som noget for dig? Du kan tale med din klasselærer og forældre om at ansøge til Campen.

Man kan ikke ansøge længere til campen 2017. Der vil komme mulighed for at ansøge til campen 2018 til foråret.

Skemaet kan udfyldes i hånden eller elektronisk. Den skal dog printes inden den afleveres, så den kan blive skrevet under. Vi glæder os til at høre fra dig!