Betalingsinfo

I Ungdomsskolen kan du betale via mobilpay eller kontant på ungdomsskolens kontor.

Køb
Du kan betale for en tilmelding du har lavet på hjemmesiden via Mobile Pay tlf nr. 2562 0075. Beløbet bliver trukket på kontoen, når tilmeldingen bekræftes af ungdomsskolen. Du vil i løbet af et par dage modtage bekræftelse fra Ungdomsskolen enten per sms, mail eller brev. Når din tilmelding er bekræftet, er den bindende.
Alternativt kan du betale kontant ved personligt fremmøde på ungdomsskolens kontor.

Pris
Alle priser er i DKK (danske kroner). 

Tilmelding uden betaling. Tilmeldinger opdateres dagligt og de tilmeldinger, der er foretaget uden betaling slettes automatisk den efterfølgende dag. Hvis man vil være sikker på, at man er tilmeldt, skal man betale i forbindelse med tilmelding. 

Ungdomsskolen gør opmærksom på at: 
Du skal inden betaling kontrollere, at det er den korrekte aktivitet, som du tilmelder dig. 

Prisen på en aktivitet refunderes kun i tilfælde af, at arrangøren aflyser aktiviteten.

Information om arrangørens navn, adresse, telefonnummer m.m. kan ses på hjemmesiden. 

 

Information vedr. betaling af rejser

Ungdomsskolen arrangerer forskellige studierejser hen over året. Uanset hvilken studierejse, du er tilmeldt, gælder nedenstående nemme regler:

Når du har tilmeldt dig en studierejse, bliver du og dine forældre inviteret til et informationsmøde, hvor I vil møde lærerne og høre om studierejsens indhold, pris og andre praktiske detaljer. 

  • Tilmeldingen til studierejsen er først bindende, når du har betalt depositum.
  • Betalingen til rejser opdeles i rater, der vil til informationsmødet blive omdelt papir med oplysninger om betalingen af depositum og de efterfølgende rater. 
  • Depositum betales ikke tilbage med mindre, at det er Struer Ungdomsskole, der aflyser rejsen.
  • Hvis du bliver forhindret i tage med på studierejsen og er startet med indbetalingerne til rejsen, så kan du ikke få de indbetalte penge retur. Og du er forpligtet til at betale for de ydelser ungdomsskolen har bestilt og betalt for. Det vil typisk være flybilletter og overnatning.