Krea, mad og musik
 

cupcakes_AT_0007
Cupcakes og Muffins
Man skal ikke gå over åen efter vand - og man skal ikke tage til storbyen efter cupcakes. For der er cupcakes i lange baner - og i alle regnbuens farver - lige her på Ungdomsskolen!
girls only
Girls only - Thyholm
”Kun for piger", hvor vi foretager os en masse "tøseting" samtidig med seje udfordringer. Programmet kan f.eks. indeholde klatrevæg, boksetræning, yoga og meditation, make-up, hår- og hudpleje, kreative aktiviteter.
glas
Glas
Du kan med meget enkle teknikker lave nogle fantastiske glasting, som fade, skåle, fantasifugle, masker, lysestager, halskæder, øreringe mm – alt mellem himmel og jord – kun din fantasi sætter grænser for, hvad du kan fremstille.

kreativ_5930
Krea
Har du lyst til at være kreativ med maling, cykelslanger, gips, konservesdåser og mange andre materialer, så er KREA-FAG lige noget for dig. Her udvikler vi sammen ideer og laver fede kreative ting, du kan tage med hjem eller give som gave.
Masterchef_0109
Masterchef
Hvis du går med en drøm om at blive MasterChef og imponere venner, familie eller kæresten med en lækker middag, så er det her faget for dig! Der laves anderledes mad, sjov mad, stærk mad - kun fantasien sætter grænser, når vi sammen går i køkkenet.
Masterchef_0109
Masterchef 2
Hvis du går med en drøm om at blive MasterChef og imponere venner, familie eller kæresten med en lækker middag, så er det her faget for dig! Der laves anderledes mad, sjov mad, stærk mad - kun fantasien sætter grænser, når vi sammen går i køkkenet.

musik_AT_0034
Musik og Samspil
Holdet har plads til både nybegyndere og øvede, og vi kommer til at arbejde med forskellige måder at forbedre sit sammenspil på. Som en lille ekstra bonus, vil man gennem dette arbejde også blive bedre på sit eget instrument.
Raku1
Raku Ler
Raku er navnet på en japansk brændingsmetode af lertøj. Vi vil producere små huse, kakler, smykker og måske et stort fad med jeres eget design eller andre ting, som vi bliver inspireret til.
rollespil
Rollespil - bord
I fantasispillet Dungeons & Dragons, spiller du helten i en verden befolket med riddere, drager og troldmænd. En verden lidt som den du kender fra Ringenes Herre.

slikogsøde
Slik og søde sager
Så skal der laves bolsjer, flødeboller, juleslik m.m. På dette hold kommer du selv til at lave det hele og kan selv være med til at bestemme smag og udformning. Så er du kreativ og har en sød tand, så er det her helt sikkert holdet for dig!
sy-og-design
Sy og design
Drømmer du om at lære at sy og designe dit eget tøj? Eller sy flotte ting til dit værelse? Eller til gaver? Så er dette lige dig! Her kan du lære at sy og designe lige præcis, dét du drømmer om!
girlsonly
Tøsezonen
”Kun for piger", hvor vi foretager os en masse "tøseting" samtidig med seje udfordringer. Programmet kan f.eks. indeholde klatrevæg, boksetræning, yoga og meditation, make-up, hår- og hudpleje, kreative aktiviteter, aktuelle emner og sundhed.


Senest opdateret 19.07.2018 20:46 af TRP