Motor og mekanik
 
Benzin i blodet
Benzin i blodet 19/20
STRUER: Er du til fart – udstødningsrør og olie på fingrene? Jamen, så er dette hold lige noget for dig. Der vil i løbet af vinteren blive mulighed for, at du arbejder med dine egne ting, f.eks. bygger din egen gokart eller reparerer/istandsætter din knallert/scooter. Hvis du bygger din egen gokart, skal du selv betale for en del af materialerne.
bokart
Bokart Thyholm 2019
THYHOLM: Er du til fart? Så er det nu, du har mulighed for at køre ræs med Ungdomsskolens bokarts. De er virkelig kvikke og utroligt sjove at køre. Du er med til at reparere/vedligeholde. NB! Det er en betingelse for deltagelse, at du medbringer en skriftlig tilladelse, som skal være under- skrevet af dine forældre. Tilladelsen printer du ud via vores hjemmeside.
gokart1161
Gokart 2019
STRUER: Har du benzin i blodet og lyst til at prøve kræfter med Ungdomsskolens Gokarts? På vores bane i Struer har du mulighed for at køre om kap med andre unge fra kommunen. Du er med til at reparere/vedligeholde alle vores gokarts. Vi mødes på Køreteknisk Anlæg, Vestre Gimsingvej (rundkørslen til Holstebro, Ølby, Gimsing). NB! Det er en betingelse for deltagelse, at du medbringer en skriftlig tilladelse, som skal være underskrevet af dine forældre. Tilladelsen printer du ud via vores hjemmeside.


Senest opdateret 28.06.2018 14:26 af TRP