Ungedemokrati
 
innovation (2)
Iværksætteri 19/20
Har du en iværksætter gemt i maven? Kom og lær mere om, hvad der skal til og hvad du skal være opmærksom på, hvis du gerne vil i gang med egen virksomhed. Hvor kommer den gode ide fra ? - Kampen om kunderne - Det handler også om penge - Forretning på internettet - Hvad venter du på ?
Privatøkonomi/flytte hjemmefra 19/20
Hvis tiden er kommet til at du overvejer at flytte hjemmefra, eller hvis du måske endda allerede er flyttet, vil du opdage, at der er mange nye ting at tage stilling til: bolig, økonomi, budgetter, forsikringer osv., ja mor og far er der ikke mere til at klare det for dig. På dette hold vil du møde andre unge i samme situation, og sammen med læreren skal I hjælpe hinanden med hverdagens mange udfordringer og faldgruber OBS: Kun for unge fra 10. klasse eller ungdomsuddannelse.
Race Night
18 timers Race Night i Struer. Man medbringer selv Scalextric eller Carrea biler og skinner. Der vil i løbet af aften/natten være konkurrencer og tidskørsler. Pris 100 kr. pr. person (som dækker forplejning og en event t-shirt. Åben for alle i alderen 4. klasse og ældre. Dørene låses kl. 22.00. Husk at oplyse str. på t-shirt ved tilmelding.
Ungedemokrati
Ungedemokrati 19/20
Hvordan kan man som ung få indflydelse på Ungelivet i Struer? På dette hold arbejdes der både med teori og praksis. Du får dels noget viden om hvordan en kommune fungerer, men du får også en mulighed for at blive en del af Ungdomsskolens ungeambassadører, og derved få ”hands on” erfaring med at skabe og gennemføre fede aktiviteter for unge i hele kommunen


Senest opdateret 28.06.2018 14:26 af TRP