Weekend og rejser
 

Aktiv Lørdag 4
Aktiv lørdag 15. september
Lørdag den 15/9 og 9/3 er der Aktiv Lørdag for alle unge i 6.- 7. og 8. klasse i Struer Kommune. Der er aktiviteter i tidsrummet 19.00-22.30. Her har du mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter og udfordre kammeraterne. Kræver ikke tilmelding. Du skal bare møde op. :)
Aktiv lørdag 1
Aktiv lørdag 2. marts
Lørdag den 15/9 og 9/3 er der Aktiv Lørdag for alle unge i 6.- 7. og 8. klasse i Struer Kommune. Der er aktiviteter i tidsrummet 19.00-22.30. Her har du mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter og udfordre kammeraterne. Du skal ikke tilmelde dig, men bare møde op i Bremdal Aktivitetscenter.
babysitter
Babysitterkursus
På dette kursus får du viden om små og lidt større børn. Du får viden om sengetider, lege, aktiviteter og lidt førstehjælp. Du lærer også at varme sutteflasker, lave babymos, skifte ble m.m. Det bliver sjovt.

esport turnering
eSport og LAN
E-Sport Ungdomsskolernes afsluttende turnering Der vil være turnering i: • CS:GO • League of Legend • FIFA (1 v 1) og • FORTNITE (2 v 2) Du kan deltage i FORTNITE + én turnering mere Oplys ønske om turnering(er) til din underviser! Medbring gerne egen computer! Du får frokost og aftensmad til arrangementet (Inkl i prisen) Kom og mød de modstandere du har spillet mod i denne sæson - og oplev, at de faktisk ér ok..! :-)
Jesperhus_2141
Jesperhustræf
Her kan du opleve en weekend med "gang i den" sammen med 500 unge fra andre ungdomsskoler. Der er mulighed for masser af aktiviteter bl.a. bowling, lasergame og vandland. I bor i 6 personers hytter, hvor I selv står for madlavning.
Sejltur
Sejltur med Marilyn Anne
Vi tager på tur med Marilyn Anne i den første uge af sommerferien 2019. Turen er endnu ikke planlagt, men vi tager med bus eller tog til en havn i Jylland og går om bord på Marilyn Anne. Herfra sejler vi rundt i de danske farvande.

caribbean night (4)
Sjov i svømmeren 2. februar
Lørdage den 3/11 og 2/2 har vi booket svømmehallen i Energi Park Struer, hvor der kommer til at foregå mange forskellige vandaktiviteter. Det bliver sjovt - en aften du ikke må gå glip af... Billetter købes ved indgangen - pris 50 kr.
caribbean night (2)
Sjov i svømmeren 3. november
Lørdage den 3/11 og 2/2 har vi booket svømmehallen i Energi Park Struer, hvor der kommer til at foregå mange forskellige vandaktiviteter. Det bliver sjovt - en aften du ikke må gå glip af... Billetter købes ved indgangen - pris 50 kr.
IMG_0070
Skitur til Østrig
OBS! Du kan stadig tilmelde dig, men kommer på venteliste, da vi skal være sikker på, at der plads i bus og på hotel inden vi godkender din tilmelding. Vi arbejder håber naturligvis at få plads til alle, der tilmelder sig. Vi tager i uge 7 af sted på skitur til det fantastiske Neukirchen i Østrig, hvor du, uanset om du er begynder eller øvet, har mulighed for at blive udfordret og overskride grænser. Vi kører med bus til Østrig og står hele 5 dage på ski.

IMG_0991
Vigsø 2018 - for 8. og 9. klasser
Vi samler ca. 900 unge fra hele landsdelen til en weekend med fuld fart på! Fx Lasergame, mountainbike, vandland, bokarts, golf og meget mere! I bor i egne hytter af 7-8 personer..


Senest opdateret 28.06.2018 14:27 af TRP