Weekend og rejser
 

Aktiv Lørdag 4
Aktiv lørdag 16. november
INGEN TILMELDING - DU SKAL BARE MØDE OP OG KØBE BILLET I INDGANGEN :D 6-8. klasse i Energipark Struer Lørdag, den 16. november er der Aktiv Lørdag for alle unge i 6., 7. og 8. klasse i Struer Kommune. Der er aktiviteter i tidsrummet 19.00 - 22.30. Aftenen arrangeres, som du har mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter.
babysitter
Babysitterkursus
Er du babysitter eller drømmer du om at blive det? På dette kursus får du viden om små og lidt større børn. Du får viden om sengetider, lege, aktiviteter og lidt første hjælp. Du får kendskab til hvilke forventninger, der er til dig som babysitter. Du lærer også at varme sutteflasker, lave babymos, skifte ble m.m. Det bliver sjovt. Efter kurset får du et kursusbevis, som du kan bruge, når du skal ud og søge babysitterjob.
jagt
Et døgn i naturen
Tør du tage med i skoven i et helt DØGN? Turen bliver dels en fantastisk naturoplev- else, men også et døgn med masser af aktiviteter. Der er bl.a. træklatring, moun- tain bike, teamworkopgaver, madlavning og meget mere. Når det bliver mørkt er det på med pandelampen og ud og opleve den mørke skov – det bliver lidt uhyggeligt – men mest mega sjovt!

Jesperhus_2141
Jesperhustræf
Her kan du opleve en weekend med "gang i den" sammen med 500 unge fra andre ungdomsskoler. Der er mulighed for masser af aktiviteter bl.a. bowling, lasergame og vandland. I bor i 6 personers hytter, hvor I selv står for madlavning.
esport turnering
LAN party
Kom med til Struer Energi Park, hvor Struer Seagulls er med til at arrangere årets fedeste eSportevent og LAN. Det bliver en weekend med fuld fart og masser af sjov med eSport. Så inviter alle dine venner med, og kom og deltag i turneringen! Tilmelding og info på Energi Park Struers hjemmeside.
Sejltur
Sejltur med Marilyn Anne
Vi tager på tur med Marilyn Anne i den første uge af sommerferien 2020. Turen er endnu ikke planlagt, men vi tager med bus eller tog til en havn i Jylland og går om bord på Marilyn Anne. Herfra sejler vi rundt i de danske farvande. Undervejs stopper vi op i forskellige havne og får lejlighed til at gå i land. Som deltager er du med i de daglige gøremål ombord. Alle kan være med - også selvom du aldrig har været ude at sejle før - og det er ikke farligt. Pris: 800 kr. Sidste frist for tilmelding: 1.juni

caribbean night (4)
Sjov i svømmeren 31. januar
Så gentager vi succesen. Vi har booket svømmehallen i Energi Park Struer, hvor der kommer til at foregå mange forskellige vandaktiviteter. En sjov aften du ikke må gå glip af... Husk at sætte kryds i kalenderen den 31. januar 2020. Billetter købes ved indgangen. Pris 50 kr.
IMG_0441
Skitur til Neukirchen, Østrig
Vi tager i uge 7 afsted på skitur til det fantastiske Neukirchen i Østrig, hvor du, uanset om du er begynder eller øvet, har mulighed for at blive udfordret og overskride grænser. Vi kører med bus til Østrig og står hele 5 dage på ski. Herudover skal vi ud og prøve verdens længste kælkebakke på hele 14 km., i svømmehal og meget mere. ADVARSEL: At stå på ski er mega sjovt og stærke vanedannende. Prisen inkluderer ophold på hotel med morgenmad og aftensmad, liftkort, hjelm og skileje. Krav om brug af hjelm.
IMG_0991
Vigsø 2019 - for 8. og 9. klasser
OBS! Vigsøturen er udsolgt. Vi samler ca. 900 unge fra hele landsdelen til en weekend med fuld fart på! Fx Lasergame, mountainbike, vandland, bokarts, golf og meget mere! I bor i egne hytter af 7-8 personer og skal selv stå for madlavning.


Senest opdateret 28.06.2018 14:27 af TRP