Weekend og rejser
 
Aktiv Lørdag 4
Aktiv lørdag 16. november 19
INGEN TILMELDING - DU SKAL BARE MØDE OP OG KØBE BILLET I INDGANGEN :D 6-8. klasse i Energipark Struer Lørdag, den 16. november er der Aktiv Lørdag for alle unge i 6., 7. og 8. klasse i Struer Kommune. Der er aktiviteter i tidsrummet 19.00 - 22.30. Aftenen arrangeres, som du har mulighed for at prøve mange forskellige aktiviteter.
babysitter
Babysitterkursus 2019
Er du babysitter eller drømmer du om at blive det? På dette kursus får du viden om små og lidt større børn. Du får viden om sengetider, lege, aktiviteter og lidt første hjælp. Du får kendskab til hvilke forventninger, der er til dig som babysitter. Du lærer også at varme sutteflasker, lave babymos, skifte ble m.m. Det bliver sjovt. Efter kurset får du et kursusbevis, som du kan bruge, når du skal ud og søge babysitterjob.
dj-camp-hero
DJ Camp jan. 2020
Har du altid haft en drøm om at blive DJ? Nu kan du realisere din drøm om at blive DJ. Tag på DJ Camp i Lydens By og lær fra professionelle dj’s, hvordan du skal mixe, speake og scratche, for at få klubben eller festen til at peake. Det lærer du på DJ Camp? DJ Campen i Struer giver dig de redskaber du skal bruge for at komme godt i gang med en karriere som dj, uanset om du har lyst til at spille til store eller små fester. Lidt praktik: Der er forplejning hele weekenden. Du har mulighed for at sove her
jagt
Et døgn i naturen juni 2020
Tør du tage med i skoven i et helt DØGN? Turen bliver dels en fantastisk naturoplev- else, men også et døgn med masser af aktiviteter. Der er bl.a. træklatring, moun- tain bike, teamworkopgaver, madlavning og meget mere. Når det bliver mørkt er det på med pandelampen og ud og opleve den mørke skov – det bliver lidt uhyggeligt – men mest mega sjovt!
Jesperhus_2141
Jesperhustræf 2019
Her kan du opleve en weekend med "gang i den" sammen med 600 unge fra andre ungdomsskoler. Der er mulighed for masser af aktiviteter bl.a. bowling, lasergame og vandland. I bor i 6 personers hytter, hvor I selv står for madlavning.
esport turnering
LAN party dec. 19
Kom med til Struer Energi Park, hvor Struer Seagulls er med til at arrangere årets fedeste eSportevent og LAN. Det bliver en weekend med fuld fart og masser af sjov med eSport. Så inviter alle dine venner med, og kom og deltag i turneringen! Tilmelding og info på Energi Park Struers hjemmeside.
Sejltur
Sejltur med Marilyn Anne 2020
Vi tager på tur med Marilyn Anne i den første uge af sommerferien 2020. Turen er endnu ikke planlagt, men vi tager med bus eller tog til en havn i Jylland og går om bord på Marilyn Anne. Herfra sejler vi rundt i de danske farvande. Undervejs stopper vi op i forskellige havne og får lejlighed til at gå i land. Som deltager er du med i de daglige gøremål ombord. Alle kan være med - også selvom du aldrig har været ude at sejle før - og det er ikke farligt. Pris: 800 kr. Sidste frist for tilmelding: 1.juni
IMG_0441
Skitur til Neukirchen, Østrig 2020
Vi tager i uge 7 afsted på skitur til det fantastiske Neukirchen i Østrig, hvor du, uanset om du er begynder eller øvet, har mulighed for at blive udfordret og overskride grænser. Vi kører med bus til Østrig og står hele 5 dage på ski. Herudover skal vi ud og prøve verdens længste kælkebakke på hele 14 km., i svømmehal og meget mere. ADVARSEL: At stå på ski er mega sjovt og stærke vanedannende. Prisen inkluderer ophold på hotel med morgenmad og aftensmad, liftkort, hjelm og skileje. Krav om brug af hjelm.
IMG_0991
Vigsø 2019 - for 8. og 9. klasser
OBS! Vigsøturen er udsolgt. Vi samler ca. 900 unge fra hele landsdelen til en weekend med fuld fart på! Fx Lasergame, mountainbike, vandland, bokarts, golf og meget mere! I bor i egne hytter af 7-8 personer og skal selv stå for madlavning.


Senest opdateret 28.06.2018 14:27 af TRP