Ekstra skolefag

 
Eksamenscoaching 2020
Er du én af de mange unge, der bliver så nervøs til prøverne, at tungen krøller sig sammen og ”den sorte klap” går ned? Så er holdet her lige noget for dig. Vi hjælper dig med at få styr på nerverne, så du er klar og rolig, når du skal ind til det grønne bord og præstere.
Læs løs
Læs løs
På ”læs løs” kan du blandt andet: - Lære at bruge appwriter bedre: - Hvordan får jeg det rigtige ord til at komme frem i ordlisten? - Hvordan indstiller jeg appwriter, så den passer til mine fejltyper? - Hvordan henter og aktiverer jeg fagordslister? - PDF-læser, OCR-scanning og udklipslæser. - Lær strategier til at læse med læseteknologi. - Hvordan skal jeg læse forskellig tekst? - Hvordan forstår jeg teksten bedre? - Lær at tale til din telefon/computer. - OG meget mere...
Matematips og tricks 19/20
Driller matematikken? Synes du, at det er svært at følge med i den daglige undervisning? Så kom og vær med på et anderledes og sjovt matematikhold. Vi ser på forskellige færdigheder og træner matematik med små opgaver og nytænkende oplæg. Her kan du få tips og tricks, som kan hjælpe med at gøre matematik lidt lettere.


Senest opdateret 28.06.2018 14:27 af TRP