Oh. my. god!

 
OMG pr2

Kære elever og forældre 

Det er med stor fornøjelse, at Lions Kirsten Bang i samarbejde med SSP i Struer igen i år kan invitere alle elever i 7. - 9 klasse i Struer Kommune og deres forældre til teaterforestillingen 

 

 

 

”Oh. My. God.” 

 

 

En almengyldig ungdoms- og voksenforestilling fra Opgang 2 om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst. 

Vi håber med dette initiativ at forestillingen vil skabe debat mellem jer forældre og jeres unge om de valg vi skal træffe hver eneste dag. 

Der vil før og efter forestillingen være mulighed for at møde repræsentanter fra Natteravnene, Lions Kirsten Bang, SSP & Fritidsvejledning, Seksuel Sundhed, Sundhedscenteret, Ungdomsskolen, Borgerservice m.fl. De står alle klar til at uddele informationsmateriale og svare på spørgsmål.

 

Forestillingerne foregår torsdag den 15. november 2018 kl. 17.00 og 19.30 i Folkets Hus, 7600 Struer. 

Der er begrænset antal pladser, så reservation af billetter SKAL ske via ssp@struer.dk senest den 12. november med angivelse af navn/klasse, skole, antal billetter og om det er til kl. 17 eller 19.30. 

Det er GRATIS at deltage. Overskuddet fra tulipansalget i februar 2018 – Lions mod misbrug – muliggør denne donation af de 2 teaterforestillinger. 

 

 

Vi håber at se rigtig mange af jer den 15. november til underholdende og vedkommende teater om hverdagens udfordringer og valg. 

Med venlig hilsen 

Lions Kirsten Bang, Struer SSP-samarbejdet i Struer 

Ingerlise Pedersen Alice Frederiksen 

 

Lidt om forestillingen

”Oh. My. God.”

Kan man gradbøje katastrofer?

En krig er en katastrofe… men det kan en bums i panden jo også være. At pisse i bukserne er altid en katastrofe. Særligt, hvis du kun ejer et par bukser.

Kærlighed er fantastisk, men kan også ende som en katastrofe, fordi der er så meget på spil. Så meget at miste.

I en tid fyldt med katastrofer ude i verden: terror, flygtningestrømme og oversvømmelser, kan de små og store katastrofer i vores liv godt blive glemt - men de er der hele tiden!

OMG er et udbrud, der bruges om stort og småt. Når et fly rammer et tårn - eller man bliver ramt af en mågeklat. Det er også den nye forestilling af OPGANG2 TURNÉTEATER og Pia Marcussen. En almengyldig ungdoms- og voksenforestilling om kærlighed og næstekærlighed og om de valg, vi mennesker træffer hver eneste dag, deres konsekvenser og hvordan vi påvirker hinanden – bevidst og ubevidst.

Hvad sker der, når du erklærer din kærlighed til en person du har mødt 30 sekunder forinden? Hvordan tackler en lille gul kanariefugl, at blive lukket ud til gadens vilde måger? Og når en fisk svømmer mod strømmen, opad Aarhus Å, hvor ender den så henne?

Oh. My. God.Senest opdateret 10.10.2018 19:44 af TRP