SSP for unge og forældre

 

Unge

Kontakt SSP hvis du

  • Har problemer, og har brug for en, der vil og kan lytte
  • Har rodet dig ud i et eller andet
  • Ofte pjækker og generelt er skoletræt
  • Er bekymret for en ven eller en veninde
  • Er begyndt at eksperimentere med stoffer
  • Har været udsat for vold
  • Har problemer med mor eller far
  • Bliver mobbet
  • Føler dig ensom

SSP har tavshedspligt, så du kan roligt komme til os. Vi går ikke videre med nogen oplysninger med mindre, det er drøftet med dig.

SSP kan hjælpe dig med:

Vi kan tale med dig om kriminalitet fx hvis du selv er begyndt at eksperimentere, hvis dine venner gør det eller hvis du har været offer for kriminalitet.

Vi kan oplyse dig om forbrug og misbrug af stoffer og alkohol og de skadelige virkninger, hvis du fx laver et projekt om det i skolen eller bare gerne vil vide mere om det.

Vi kan snakke med dig om dine venner eller familiemedlemmer, hvis du er bekymret for dem pga. misbrug, hærværk, tyveri eller lignende.

Vi kan hjælpe dig, hvis du eller en af dine kammerater har et misbrug af alkohol eller euforiserende stoffer.

Vi kan komme på besøg i din klasse og deltage i klassediskussioner om alle mulige emner.

Vi kan lytte til dig og tale med dig om dine problemer fx problemer i skolen, med dine venner, derhjemme osv.

Vi kan snakke med dig og dine forældre, hvis du synes, at det er svært at få dem til at forstå dig eller at få sagt det, som du egentlig ønsker at sige.

Forældre

Hvad kan du bruge os til?

Som forældre har du mulighed for at henvende dig til os. Det kan være i forbindelse med at du har problemer i forhold til din teenager, har spørgsmål omkring alkohol, hash og andre stoffer eller brug for et godt råd.

 

Det kan godt være, at vi ikke er de rette til at løse den eventuelle problematik - men så kender vi den fagperson, du skal i kontakt med og kan hjælpe med formidlingen dertil.

 

Din henvendelse kan også være af mere generel karakter fx i forhold til at få råd og vejledning til at sikre et godt forældresamarbejde i dit barns klasse.

 

Hvordan får du fat i os?

Under SSP Kontakt kan du se hvordan du kan få fat i os. Du er velkommen til at kontakte os pr. SMS, mail eller telefoniskSenest opdateret 04.06.2018 10:31 af TRP