Hold
Her kan du se og tilmelde dig alle Ungdomsskolen hold og aktiviteter.
Vi glæder os til at møde dig!
 
Mandag

førstehjælp
Færdselsrelateret førstehjælp 6
Skal du have kørekort til bil eller traktor, og derfor har brug for et førstehjælpskursus, så kan du tage det på Ungdomsskolen. Undervisningen løber over to weekender, hvor du får den lovmæssige undervisning for at kunne erhverve dit kørekort.
 
Tirsdag

gokart1161
Gokart forår
Har du benzin i blodet og lyst til at prøve kræfter med Ungdomsskolens Gokarts? På vores bane i Struer har du mulighed for at køre om kap med andre unge fra kommunen. Du er med til at reparere/vedligeholde alle vores gokarts.
 
Onsdag

kreativ_5930
Billedkunst og design
Kom på Ungdomsskolen og lav dine egne kreative projekter, der er masser af ting du kan gå igang med - kun fantasien sætter grænsen.

Dansk
Vi arbejder med de skriftlige genretræk, almindelig grammatik, forberedelse af mundtlige prøver (synopser) og giver hinanden gode råd i forhold til at planlægge en skriftlig eller mundtlig prøve.

rollespil
Rollespil - bord
I fantasispillet Dungeons & Dragons, spiller du helten i en verden befolket med riddere, drager og troldmænd. En verden lidt som den du kender fra Ringenes Herre.
 
Torsdag

Eksamenscoaching
Er du én af de mange unge, der bliver så nervøs til prøverne, at tungen krøller sig sammen og ”den sorte klap” går ned? Vi hjælper dig med at få styr på nerverne, så du er klar og rolig, når du skal ind til det grønne bord og præstere.

foto
Foto
Foto er sagen! Kunne du tænke dig nogle flotte fotos af dig selv – måske sammen med gode venner - eller drømmer du om at blive model? Her kan du lære det hele

jagt
Jagt
Kurset sigter mod at give dig et godt kendskab til danske vildtarter og gøre dig fortrolig med vildtpleje, jagtlov, jagtformer, jagtetik og jagtvåben. Undervisningen er gratis. Hvis du vil have jagttegn, skal du forvente en udgift på 1000 kr.

IMG_0299
Tivoli Friheden
KLUBBEN TAGER TIL TIVOLI FRIHEDEN. TIVOLI ER KUN ÅBEN FOR UNGDOMSKLUBBER DENNE DAG. KOM MED OG FÅ EN FANTASTISK SJOV DAG MED EN MASSE ANDRE UNGE FRA HELE DANMARK. PRIS: 200 KR INKL. TRANSPORT OG INDGANG TILMEDLING EFTER FØRST TIL MØLLE - DOG SENEST 10. MAJ. TILMELD DIG PÅ WWW.FRIHEDEN.SKU.DK
 
Weekend
Beklager, men der er pt. ingen hold i denne liste.


Senest opdateret 04.06.2018 11:39 af TRP